Tervetuloa MediaWolfiin

Mediaosaamista vuodesta 2000

Web-suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Valokuvaus

Videotuotanto

Multicam Streaming

Mainostoimisto ja mediayhtiö Pohjanmaalla

Tarjoamme mediapalveluita, kuten web-suunnittelu, graafinen suunnittelu, valokuvaus ja videotuotanto Vaasassa. Media- ja mainostoimiston MediaWolfin perustaja Kaj Lindeman on työskennellyt kansallisissa televisio- ja mediatuotantoyrityksissä 80-luvun puolivälistä lähtien. Mediawolf on tehnyt toimeksiantoja muun muassa seuraaville tahoille: MTV3, Nelonen-Media, Music Television, Velj. Keskinen. Toimistolla on laaja valikoima graafisia palveluita web- ja painotuotteisiin sekä valokuvaus- ja videotuotantoon. Voimme huolehtia koko setistä yrityksesi logosta visualiseen ilmeeseen.

Web-suunnittelu

Tuotamme verkkosivuja WordPress CMS -julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa verkkosivuston yksinkertaisen ja nopean päivityksen. Sivut on tehty mukautuviksi, eli ne skaalautuvat työpöytäkoneesta, tablettiin ja mobiiliin saumattomasti.

Graafinen suunnittelu

Digitaalisen suunnittelun lisäksi tarjoamme myös painettujen markkinointimateriaalien graafista suunnittelua, kuten käyntikortteja, esitteitä, julisteita, rullauksia, flyereita, sanomalehtimainoksia tai sanomalehtiä.

Valokuvaus

Hoidamme tuotteiden, tuotantolaitosten ja henkilökunnan valokuvauksen. Saat tuotevalokuvat myös irrotettuina taustasta. Toimistomme Vaasassa sijaitsee osoitteessa Varastokatu 1.

Videotuotanto

Videopalveluihimme kuuluvat kuvaaminen ja editointi. Tuotamme mm. yritysten ja tuotteiden esittelyvideot sekä televisio-ohjelmat ja TV-mainokset kansalliseen televisioon.

Multicam Streaming

Aiheuttaako koronapandemia ja viranoimaisten rajoitukset yrityksellesi tai organisaatiollesi murheita? Tarjoamme monikameratuotantoa ja suoria lähetyspalveluja HD-laadulla mm. Youtubessa, Facebookissa.

Toimistomme Vaasassa sijaitsee osoitteessa Sepänkyläntie 4.

Tervetuloa – kahvipannu on kuuma!

© MediaWolf