Tervetuloa MediaWolfiin

Mediaosaamista vuodesta 2000

Web-suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Valokuvaus

Videotuotanto

Mainostoimisto ja mediayhtiö Pohjanmaalla

Tarjoamme mediapalveluita, kuten web-suunnittelu, graafinen suunnittelu, valokuvaus ja videotuotanto Vaasassa.

Media- ja mainostoimiston MediaWolfin perustaja Kaj Lindeman on työskennellyt kansallisissa televisio- ja mediatuotantoyrityksissä 80-luvun puolivälistä lähtien. Mediawolf on tehnyt toimeksiantoja muun muassa seuraaville tahoille: MTV3, Nelonen-Media, Music Television, Velj. Keskinen. Toimistolla on laaja valikoima graafisia palveluita web- ja painotuotteisiin sekä valokuvaus- ja videotuotantoon. Voimme huolehtia koko setistä yrityksesi logosta visualiseen ilmeeseen.

Web-suunnittelu

Tuotamme verkkosivuja WordPress CMS -julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa verkkosivuston yksinkertaisen ja nopean päivityksen. Sivut on tehty mukautuviksi, eli ne skaalautuvat työpöytäkoneesta, tablettiin ja mobiiliin saumattomasti.

Graafinen suunnittelu

Digitaalisen suunnittelun lisäksi tarjoamme myös painettujen markkinointimateriaalien graafista suunnittelua, kuten käyntikortteja, esitteitä, julisteita, rullauksia, flyereita, sanomalehtimainoksia tai sanomalehtiä.

Videotuotanto

Videopalveluihimme kuuluvat kuvaaminen ja editointi. Tuotamme mm. yritysten ja tuotteiden esittelyvideot sekä televisio-ohjelmat ja TV-mainokset kansalliseen televisioon.

Valokuvaus

Hoidamme tuotteiden, tuotantolaitosten ja henkilökunnan valokuvauksen. Saat tuotevalokuvat myös irrotettuina taustasta.

Toimistomme Vaasassa sijaitsee osoitteessa Varastokatu 1.

© 2020 MediaWolf