Tervetuloa MediaWolfiin

Mediaosaamista vuodesta 2000

Web-suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Valokuvaus

Videotuotanto

Multicam Streaming

Wordpress logo

Kotisivujen suunnittelu

Kotisivu, nettisivu, websivu, internetsivu… Rakkaalla lapsella on monta nimeä 🙂

Useimmat ihmiset surffaavat netissä matkapuhelimella tai tabletilla. Siksi teemme sivuista aina responsiiviset/mukautuvat, eli ne skaalautuvat työpöytäkoneesta, tablettiin ja mobiiliin saumattomasti.

Jotta sivusi tulee huomatuksi, autamme hakukoneoptimoinnissa (SEO).

Verkkosivusto useilla kielillä ei ole ongelma. Suomi, ruotsi ja englanti, mutta myös muut kielet onnistuvat yhteistyökumppaniemme kautta.

Konehuoneesta löytyy WordPress, joka toimii teholähteenä jo yli 43% maailman verkkosivuille (W3Techsin mukaan). WordPressille löytyy runsaasti lisäosia, sekä ilmaisia että maksullisia versioita, jotka kattavat yleisimmät tarpeet.

Turvallisuus on tärkeää verkossa, joten asennamme palomuuri- ja suojausskannerit aina kaikkiin WordPress-asennuksiin. Aktivoimme myös SSL-sertifikaatin (https://) web-palvelimella, mahdollistamme WordPress-ohjelman ja kaikkien asennettujen lisämoduulien automaattisen päivityksen.

Jos tarvitset apua uuden sivuston sisällön päivittämisessä, autamme sinua mielellämme tekstin, valokuvien ja videoiden sisällössä.

Haluatko perustaa verkkokaupan? Hoidamme myös sen.

Näin verkkosivusi projekti menee

Suunnittelukokous

Aloitamme henkilökohtaisella tapaamisella joko toimistossamme, sinulle sopivassa paikassa, puhelimitse tai videoneuvottelun kautta FaceTime- tai Whatsapp-ohjelmalla. Voit myös tavoittaa meidät suoraan sivun oikeassa alakulmassa sijaitsevan Chat-palvelumme kautta, kun olemme ”Online”. Kokouksessa käymme läpi tarpeitasi ja toiveitasi.

Verkkotunnus tai domain –osoite

Jos sinulla ei vielä ole varattuna verkko-osoitetta (verkkotunnusta), hankimme sinulle käytettävissä olevan osoitteen. Suomessa .FI on yleinen, mutta myös .COM, .NET, .EU jne. Markkinointia helpottaa verkkosivusto, jolla on  minunyritys.fi -osoite ja sähköpostiosoite muodossa nimi@minunyritys.fi. Tästä voit tarkistaa, onko FI-verkkotunnuksesi vapaana.

Nettihotelli

Jotta sivustosi on löydettävissä, meidän on lähetettävä se palvelimelle. Helpoin tapa on avata verkkosivuille ja sähköpostille nettihotelli. Verkkosivustosi ja sähköpostisi varmuuskopiot tehdään myös päivittäin nettihotellissa, sen varalle, että jokin menee pieleen. Jos haluat avata nettihotellin itse, voit tehdä sen tästä. Nettihotellin avaamisen jälkeen voimme aloittaa projektimme asentamalla WordPressin, suojauslaajennukset jne. Tämän yhteydessä voimme myös luoda yhden tai useamman sähköpostiosoitteen.

Demosivu

Teemme demosivun graafisella ulkoasulla. Demosivu on piilotettuna niin, että ainoastaan sinä näet sivun, kun se on kehitteillä.

Sisältö

Kun olet hyväksynyt sivun ulkoasun tai kehyksen, voimme siirtyä eteenpäin ja luoda sisällön (tekstejä ja kuvia) yhteistyössä kanssasi. Jos kyseessä on monikielinen verkkosivusto, käymme läpi sivut ensin yhden kielen osalta. Kun ensimmäinen kieliversio on valmis, kirjoitamme tekstit muille kieliversioille. Lopuksi luomme navigointivalikot muille kielille.

Julkaisu

Koko projektin tarkastelun jälkeen olemme valmiita julkaisemaan uuden sivuston.

Koulutus

Jäljelle jää vain koulutus WordPressin saloihin, sisällön päivittämiseen ja kuinka voit lisätä uusia sivuja sekä luoda julkaisuja. Käymme myös läpi, miten voit parantaa sivujesi näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Kustannukset

Sivustosi hinta lasketaan koko projektin laajuuden perusteella, joka muodostuu ulkoasun suunnittelusta, tekstien ja mahdollisten kieliversioiden luomisesta, logon, graafisten tietojen, valokuvien, kuvankäsittelyn jne. työmäärästä. Lisäksi verkkotunnuksen vuosikustannukset (MINUNDOMAINI.FI, .COM, .NET, .EU jne.) ovat alkaen 9 euroa vuodessa, nettihotelli alk. 70,80 € / vuosi (5,90€/kk) ja lisenssit mahdollisille lisämoduuleille. Tarjoamme myös verkkosivustosi tietoturvapäivityksiä. Teemme varmuuskopioita tietokannasta ja tiedostoista, ennen kuin teemme päivityksiä WordPressista, teemasta ja lisämoduuleista. Tukipalvelu alkaen 100 € / vuosi.

Hintoihimme ja nettihotellin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 % alv. Poikkeuksena on .FI -domain, jonka alv 0 % (Traficomille asiakkaan puolesta maksettu veroton viranomaismaksu).

Heräsikö nälkäsi uusille nettisivuille vai tarvitsevatko vanhat uutta ilmettä?

Autamme sinua mielellämme.