Media-Wolfin tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste
(Päivitetty 27.5.2019)

Vastuullinen organisaatio
MediaWolf, Y-tunnus: 1635430-5, Ansaankatu 2 K 43, 65100 Vaasa

Vastuullinen henkilö organisaatiossa
Kaj Lindeman, omistaja.

Yhteystiedot:
050-5563073
wolf@mediawolf.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Yhteystiedot, jotta voidaan laskuttaa ja tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakkaisiin.

Yleensä henkilötiedot kerätään suoraan sinulta, kun tilaat palvelun meiltä, ​​joko verkkosivustoltamme olevalla yhteyslomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Joskus tarvitsemme lisätietoja pitääksemme tiedot ajan tasalla tai varmistaaksemme, että meillä on oikeat tiedot. Niitä saamme tarkistamalla tiedot muun muassa YTJ: n yritys- ja organisaatiotietojärjestelmissä.

Voimme myös kerätä tietoja sinulta palautteen tai muun vuorovaikutuksen käyttämämme digitaalisten kanavien kautta, joihin kuuluvat: tiedusteluja Facebookin ja Tawk.to online-chat keskustelujen kautta. Ne varastoidaan ja rekisteröidään toimeksiantojen varmentamista, dokumentaatiota sekä laatua ja kehitystä varten. Turvallisuussyistä toimistossamme on kameravalvonta.

Henkilötietojen käsittelty
Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Henkilötietojen vastaanottaja
Henkilötietoja käsittelee MediaWolfin omistaja Kaj Lindeman. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta muille osapuolille lukuun ottamatta yhteystietoja, jotka näkyvät laskussa, joka luovutetaan MediaWolfin kirjanpitoyritykselle.

Varastointiaika
Tiedot tallennetaan toistaiseksi asiakasrekisteriin ja laskujen tiedot kirjanpitolain mukaisesti.

Oikeudet
Asiakasrekisteriin merkityillä henkilöillä on oikeus pyytää pääsyä tietoihinsa ja oikaisua niihin. Henkilöillä on myös oikeus pyytää tietojensa poistamista.

Tämän kuvauksen sisältö perustuu Suomen tietosuojalakiin (RP 9/2018) ja EU: n yleiseen tietosuoja-asetukseen (2016/679).